de musea

Bezoekersinformatie

Adres

’s Gravenhof 4
7201 Dn Zutphen

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer naar de Musea Zutphen? Het NS-en busstation bevindt zich op een loopafstand van circa 7 minuten (600 meter) van de Musea Zutphen aan het ’s Gravenhof.
U loopt vanaf het station rechtdoor richting het centrum. Na 70 meter slaat u linksaf (de Overwelving) en u neemt de tweede weg rechts (Turfstraat). Sla op de Turfstraat linksaf naar de Korte Hofstraat. U loopt deze weg uit, steekt de markt over en vervolgt de weg rechtdoor (Lange Hofstraat). Deze straat gaat over het in het ’s Gravenhof. U vindt het museum aan uw rechterhand.

 

Parkeren

U kunt op diverse plekken in de stad uw auto parkeren. Op het ’s Gravenhof voor de musea is een parkeerkplaats en er ook kan ook geparkeerd worden aan de Martinetsingel en de IJsselkade. Iets verder weg, aan de Houtwal, is een grote parkeerplaats en achter het station is een grote parkeergarage.
Op maandag tot en met zaterdag geldt in Zutphen betaald parkeren van 8.00 tot 18.00 uur en op vrijdagavond (koopavond) tot 21.00 uur. Betalen kan met pinnen, belparkeren en creditcard.
Op zon- en feestdagen is parkeren overal in de stad gratis (met uitzondering van particuliere terreinen).
Kijk op de website van InZutphen voor meer informatie over parkeren. Een plattegrond met de locaties vindt u ook op de site van de gemeente Zutphen: http://www.zutphen.nl/Bezoekers/Parkeren_in_Zutphen.

Routebeschrijving

Musea Zutphen – Stedelijk Museum Zutphen en Museum Henriette Polak – vindt u aan het oudste plein van Zutphen, het ’s Gravenhof. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de musea goed bereikbaar. Kijk voor een nauwkeurige routebeschrijving op Google Maps:

Alle informatie over parkeren vindt u op de website van gemeente Zutphen: http://www.zutphen.nl/Bezoekers/Parkeren_in_Zutphen.