Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak

MUSEA ZUTPHEN

PERSACCREDITATIE

Pers

Journalisten van de schrijvende pers, radio, televisie en (pers-) fotografen zijn welkom in de Musea Zutphen. Verzoeken tot een persbezoek dienen op voorhand aangekondigd te worden bij de afdeling Marketing en communicatie. Aan het bezoeken van het museum en aan het gebruik van beeldmateriaal zijn enkele voorwaarden verbonden.

Voorwaarden persbezoeken

  • Pers is welkom tijdens openingstijden. Fotograferen zonder flits en zonder statief is over het algemeen toegestaan, bij bepaalde tentoonstellingen kan hiervan worden afgeweken.
  • Graag vooraf uw persbezoek aanmelden bij de afdeling Marketing en communicatie, deze zorgt dat  persmateriaal voor u klaarligt.
  • Film- en fotoshoots zijn alleen op aanvraag mogelijk, zie ook verder op deze webpagina.

Foto- en filmaanvraag

Voor fotograferen mét flits of statief en voor filmen in het museum: neem contact op met de afdeling Marketing en communicatie. Filmen is alleen mogelijk op werkdagen. In verband met de kwetsbaarheid van de kunstwerken en de privacy van de bezoekers. Graag uw volledige contactinformatie, datum van bezoek, het doel en de aard van de opnames en toelichting over het mee te brengen foto- of filmmateriaal toelichten in een e-mail aan de afdeling Marketing en communicatie. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Beeldmateriaal

Voor afbeeldingen voor persdoeleinden kunt u zich wenden tot de afdeling Marketing en communicatie. Praktische informatie over het museum, de collectie en de geschiedenis van het museum voor journalisten.

Perspreviews

Voor meer informatie over speciale perspreviews voorafgaand aan de opening van de tentoonstellingen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing en communicatie

Contact

Voor meer informatie: Musea Zutphen – Stedelijk Museum Zutphen en het Museum Henriette Polak
Afdeling Marketing en communicatie
info@museazutphen.nl
+31 (0)575 516878